Tossen!

'Tossen' betekent in de tenniswereld net zoiets als 'lootjes trekken'. Op de toss-ochtenden en -avonden ga je als je zin hebt gewoon naar de tennisbaan toe en dan wordt er geloot wie er met wie speelt. Zo speel je steeds weer met andere mensen of in ieder geval steeds weer in een andere samenstelling. Elke partij duurt maximaal een half uur. We proberen altijd dubbelpartijen te spelen. Blijven er twee plekken over, dan kan vrijwillig worden gekozen voor een enkelpartij.

Dames en heren, jeugd en senior: iedereen mag meedoen met de toss. Inschrijven is niet nodig!

Wanneer tossen we bij LTC Noordwolde?

De toss-ochtenden zijn op maandag- en woensdagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur
De toss-avonden zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur (koffiepauze tussen 20:00 en 20:30 uur)

Voor de toss-avonden en –ochtenden geldt:

• ballen worden beschikbaar gesteld door LTC Noordwolde;
  • in de avonduren mogen junioren tot 20.30 uur meespelen;
  • alle banen zijn gereserveerd als toss-banen, er kan in principe niet vrij worden gespeeld;
  • er wordt ieder half uur gewisseld;
  • ieder spelend lid heeft het recht om (indien noodzakelijk) het speelveld te verlichten;
  • wie net na de toss arriveert (en dus nog niet heeft gespeeld) krijgt bij de eerstvolgende toss éénmalig voorrang.

Let op: in verband met competitiewedstrijden en toernooien kunnen toss-wedstrijden incidenteel vervallen en in verband met de naderende wintertijd kunnen de starttijden veranderen.

Bekijk daarom altijd even de clubagenda op deze site!