Tennisles bij L.T.C. Noordwolde

Tennisles is leuk en leerzaam!

Of u nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij tennisschool 'In To Tennis' bent u aan het juiste adres!

Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij wij op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan uw tennisspel. Uw slagen worden verbeterd, we werken aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en we creëren een gezellige les waarin u met uw tennisvrienden samen een balletje kunt slaan of juist nieuwe tennispartners kunt ontmoeten. 

De tennislessen worden net als voorgaande jaren aangeboden op vrijdag. Begin april zullen de zomerlessen starten. Vervolgens heeft u 16 weken les, waarbij in de vakanties en op  feestdagen de lessen uitgeroosterd zijn. We hebben geprobeerd om  voor iedereen een geschikt pakket te creëren. Deze pakketten vindt u terug op het inschrijfformulier. Mocht u desondanks wensen hebben voor tennisles die niet op het inschrijfformulier vermeld staan, wanneer u bijvoorbeeld privéles wilt of wanneer u zich samen met uw tennisvrienden als groep op wilt geven, is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor nieuwe jeugdleden t/m 12 jaar hebben wij een 'Jeugdpakket Tennis' samengesteld, waarbij uw kind voor een voordelige prijs kan kennismaken met de tennissport.

Heeft u, of uw kind vanaf 13 jaar, als een (potentieel) nieuw lid interesse in het volgen van tennisles op het tennispark van L.T.C. Noordwolde, informeer dan naar de mogelijkheden via [email protected] of op 06-53974181.

Graag tot ziens!

Jeroen Veldhuizen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

.

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde

KVK-nummer

40000821