Tennisles bij LTC Noordwolde

 Tennisles is leuk en leerzaam!

Of u nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij tennisschool 'In To Tennis' bent u aan het juiste adres!

Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij wij op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan uw tennisspel. Uw slagen worden verbeterd, we werken aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en we creëren een gezellige les waarin u met uw tennisvrienden samen een balletje kunt slaan of juist nieuwe tennispartners kunt ontmoeten. 

De tennislessen worden net als voorgaande jaren aangeboden op vrijdag. Begin april zullen de zomerlessen starten. Vervolgens heeft u 16 weken les, waarbij in de vakanties en op  feestdagen de lessen uitgeroosterd zijn. We hebben geprobeerd om  voor iedereen een geschikt pakket te creëren. Deze pakketten vindt u terug op het inschrijfformulier. Mocht u desondanks wensen hebben voor tennisles die niet op het inschrijfformulier vermeld staan, wanneer u bijvoorbeeld privéles wilt of wanneer u zich samen met uw tennisvrienden als groep op wilt geven, is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor nieuwe (jeugd)leden hebben wij een 'Maak Kennis Met Tennis'-pakket samengesteld, waarbij u voor een voordelige prijs kennis kunt maken met de tennissport. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die eens wil kijken of tennis wat voor hem of haar is, dan kan deze persoon in een proefperiode van 8 weken tennisles volgen en vrij spelen. De kosten voor deze lessen en het proeflidmaatschap zijn € 30,- voor jeugdspelers en € 40,- voor volwassenen.

Dus als u of een (potentieel) nieuw lid interesse heeft in het volgen van tennisles, informeer dan naar de mogelijkheden via [email protected] of op 06-53974181.

Graag tot ziens!

Jeroen Veldhuizen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 561 432 528

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde