Technische- en wedstrijdcommissie (TC)

Op dit moment is de commissie sterk onderbezet. Versterking is van harte welkom.

Ronald van Bennekom  VCL  &  VTL  06-31948132  Mail de TC

Kantinecommissie

De kantinecommissie regelt de kantinediensten bij de toss, de competities en de toernooien en verzorgt de bevoorrading, schoonmaak en technische aangelegenheden binnen het clubgebouw.

Henk Berg  Commissielid  06-15584106

Baanonderhoud

De volgende personen verzorgen het periodiek baanonderhoud. Verder zorgen zij dat alles op en rond ons tennispark altijd in uitstekende conditie verkeert waaronder het clubhuis met alle voorzieningen, de verlichting en al het materiaal.

Henk Berg  Parkbeheerder  06-15584106
 Dirk Mulder  Groundsman  0561-432587
 Wolfgang Melzer  Accommodatiebeheerder  0561-433503

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie zorgt voor het werven van sponsoren en adverteerders en onderhoudt de contacten.

Henk Berg  Commissielid  06-15584106

Senior-Pluscommissie

De seniorplus-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de deelname aan de seniorplus- eendagstoernooien, zowel voor district Friesland als regionaal.

Nellie de Nekker-de Vrij  Coördinator  06-23006427

Ledenadministratie

De ledenadministratie verwerkt de invoer en aanmelding van nieuwe leden bij de KNLTB en alle mutaties die nadien nodig zijn.

Henk Brinksma  Ledenadministratie  0561-430485  Mail de ledenadministratie

Websitebeheer

LTC Noordwolde maakt gebruik van een door de KNLTB gebouwde website die gekoppeld is aan diverse databases van de KNLTB. De nieuwsberichten, pagina's en foto's op de website worden verzorgd door de webmaster en zijn aangeleverd door enthousiaste leden, het bestuur en de commissies.

Bert van der Toorn  Webmaster    Mail de webmaster