Over website, app en facturen ...

11 februari 2019


Website en Club-app
Zoals jullie weten is halverwege vorig jaar de nieuwe website van LTC Noordwolde gelanceerd. Deze website is onderdeel van een pakket van de KNLTB en is gekoppeld aan onder meer KNLTB.Club, het systeem met daarin de ledenadministratie, het afhangsysteem, het bardienstenrooster, de clubagenda en nog veel meer. Ook de KNTLB Club-app is hieraan gekoppeld. 
 
Hoewel de basis van de nieuwe website en de app al een tijdje redelijk is, zijn er nog genoeg onderdelen die nog niet helemaal lekker lopen of te omslachtig zijn in gebruik. KNLTB.Club zit echter niet stil en komt binnenkort  (de verwachting is maart 2019) met een grootse update waar wij allen veel plezier aan zullen beleven. Een kleine delegatie van LTC Noordwolde zal deze week een voorproefje te zien krijgen. We houden jullie op de hoogte via onze website!
 
Facturen in maart
In maart 2018 ontvingen onze leden de contributiefactuur van 2018 die toen voor het eerst werd verstuurd vanuit KNLTB.Club en automatisch werd geïncasseerd via het hieraan gekoppelde KNLTB Collect. In verband met de grote update van KNLTB.Club die eerder in dit artikel werd genoemd zullen ook de contributiefacturen van 2019 niet eerder dan maart dit jaar worden verstuurd. Ook hiervan houden wij jullie op de hoogte!  


Tot zover deze update. Tot snel op de tennisbanen!

Nieuwscategorieën Ledeninformatie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54327459

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde