Wintercompetities 2018/2019 - Appelscha

Wintercompetitie 2018/2019
Locatie: Racket & Health Centre Appelscha

Wintermixcompetitie
De eerste ronde van de Wintermixcompetitie wordt gespeeld van 26 oktober t/m 23 december. Hierna zal er promotie/degradatie volgen en zal de tweede ronde van januari t/m maart zijn. De nummers 1 in de poule zullen promoveren en de nummers 4 zullen degraderen.

Voor elke wedstrijd zijn er 4 punten te verdelen. Een wedstrijd duurt een uur. Voor een gewonnen set krijg je als team 2 punten en voor een afgebroken set met 2 games verschil krijg je ook 2 punten. Staat het gelijk of is het verschil 1 game dan krijgen beide teams 1 punt. Totaal per speelronde dus 16 punten te verdelen.

LTC Noordwolde treedt aan met 3 teams aan in de Wintermixcompetitie:

• Team Brouwer
  • Team Van der Duim
  • Team Van Bennekom

Kijk voor meer informatie over de Wintermixcompetitie en de verrichtingen van onze teams op Toernooi.nl

Wintercompetitie herendubbel
Ook in de herendubbel van de Wintercompetitie zijn spelers van LTC Noordwolde goed vertegenwoordigd. Ingeschreven staan de volgende teams:

• Team vd Duim - Veenhouwer - Jager
  • Team vd Schaaf - vd Heide - Barendregt - Damstra

Kijk voor meer informatie over de Wintercompetitie herendubbel en de verrichtingen van onze teams op Toernooi.nl