Volwassenenfonds Sport en Cultuur

27 juni 2022


Ook zin in tennis?

Sinds 1 mei is de gemeente Westellingwerf aangehaakt bij het Volwassenenfonds sport en cultuur. Het fonds maakt sport en cultuur mogelijk voor mensen met een laag inkomen.

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Volwassenenfonds  Friesland helpt! Het Volwassenenfonds betaalt de contributie, lesgeld en/of benodigdheden voor inwoners met een krappe beurs. Als tennisvereniging L.T.C. Noordwolde willen we hier graag aan meewerken om onze mooie sport voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. 

Hoe werkt het?
Je kunt niet zelf een aanvraag indienen bij het Volwassenenfonds, maar via een intermediair. Het Gebiedsteam, Stichting Leergeld en de buurtsportcoaches van de gemeente Westellingwerf zijn intermediair. De intermediairs zijn ook te vinden via de zoekfunctie op www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/weststellingwerf

Schroom niet en neem contact om met één van de intermediars en we hopen je op de tennisbaan te ontmoeten! Heb je geen tennismaatje? Geen probleem, haak aan op één van de toss momenten van onze vereniging. Kijk daarvoor op website!

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 561 475 682

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde

KVK-nummer

40000821