Verslag van de competitiewedstrijd op 19 april j.l. van het tweede team van LTCNoordwolde.

25 april 2022

Ons zeer gemotiveerde team bestaat uit Cilia Dolstra, Nelly de Nekker, Marion de Brie, Hsuhsia en Lenie Peeters.

Afgelopen dinsdag was onze derde wedstrijd; de eerste twee betrof een winst- en een verliespartij. De dames van Tijnje kwamen bij ons op bezoek. Het weer was prachtig en het park lag er weer zeer uitnodigend bij. De eerste twee partijen gingen van een leien dakje: de gewonnen games regen zich aan elkaar. We lieten de Tijnje-vrouwen alle hoeken van de baan zien, maar ze bleven dapper (en heel vrolijk!) doorvechten.

In de pauze uiteraard weer lekkere dingen, ditmaal verzorgd door Nelly. Bij de hervatting leek het al snel tot een monsteroverwinning te komen, maar…de tweede set van Hsuhsia en Marion verliep toch wat moeizamer. De tegenstanders wisten er een tie-break uit te halen, die gelukkig op het nippertje gewonnen werd. Ter afsluiting het traditionele drankje met heerlijke hartige hapjes en leuke gesprekken met de dames uit Tijnje. We staan er na drie wedstrijden heel redelijk voor: tweede! Uiteraard willen we eerste worden en daar hebben we nog vier wedstrijden voor.

Gaan we met veel enthousiasme proberen!

KVK-nummer