Verslag dames-2 competitie op dinsdag 10-05-2022.

12 mei 2022


We traden aan in Nieuwehorne, op prachtige banen op een groot sportcomplex, waar ook een flink aantal militairen aan het oefenen waren.

Het werd een zinderende middag en dat niet alleen door de flinke wind! De koppels Cilia en Nelly en Lenie en Marion beten het spits af. Hoewel goed begonnen door het eerste koppel, leek het samenspel tussen de twee dames niet echt lekker te gaan, gaven zij later ook volmondig toe. Het resulteerde in een nederlaag met de cijfers 4-6, 4-6.

Lenie en Marion leken aanvankelijk lekker door te stomen, maar uiteindelijk moest er toch een tie-break worden gespeeld in de eerste set. En, jawel, die werd gewonnen! De harde wind maakte de baan van de ballen soms totaal onvoorspelbaar, hetgeen ook wel tot grote hilariteit leidde. De tweede set ging eigenlijk veel te gemakkelijk verloren, maar… we konden de super tie-break nog winnen. Ongelofelijke spanning tot 6-6; daarna wat domme ballen van de schrijfster. Met 7-10 werd de tie-break verloren!

Twee verloren partijen, dus we moesten aan de bak. Voor Cilia en Lenie bleek de tweede partij gelukkig een makkie. We stonden lekker te meppen en gelukkig was de wind inmiddels wat gaan liggen. Eindstand 6-2, 6-3 (of omgekeerd, misschien). Het spektakelstuk was de laatste partij van Marion en Hsushia: een werkelijk fantastische strijd! De tribune leefde intens mee en genoot van de mooie ballen en natuurlijk ook de missers van beide partijen. Na allebei een set te hebben gewonnen, moest ook daar een super tie-break worden gespeeld (arme Marion, voor haar was het de tweede). Ongemeen spannend was ‘t, het spel golfde op en neer en pas bij de laatste punten pakten Hsushia en Marion de overwinning. Echt geweldig gedaan!

Nog twee wedstrijden te gaan, allebei thuis, dus kom allemaal gezellig kijken. Namens team 2 Lenie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54327459

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde

KVK-nummer

40000821