Verlichting gravelbanen goedgekeurd!

15 september 2020

Tijdens de bijzondere ALV van maandag 7 september 2020 is door de 32 aanwezige, stemgerechtigde leden een unaniem akkoord gegeven voor het laten plaatsen van ledverlichting op onze gravelbanen, baan 1 en 2.

L.T.C. Noordwolde was tot nu toe de enige tennisbaan in de regio die niet alle banen verlicht had. De verlichting zal volgens het bestuur dan ook van grote waarde blijken voor de toekomst van onze gezellige club. Niet alleen kunnen leden, afhankelijk van het weer, het hele jaar tot in de kleine uurtjes tennissen op hun favoriete ondergrond, maar het hebben van verlichting op alle banen betekent ook dat het organiseren van toernooien en competitiepartijen een stuk eenvoudiger wordt.

Binnenkort verwachten we met de aanleg van de ledverlichting te kunnen beginnen. We houden jullie op de hoogte.

Nieuwscategorieën Ledeninformatie