Update corona regels L.T.C. Noordwolde

07 november 2021


Gezondheid en veiligheid staan voorop voor onze leden, leraar en vrijwilligers. Om dit te kunnen waarborgen zijn er extra veiligheidsregels opgesteld door het kabinet die ingaan op 5 november 2021. In het kort betreft het de volgende regels:

- Kom je alleen op de baan om te tennissen, dan hoef je geen coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen         

- Wil je gebruik maken van de kantine, toilet, kleedkamer of douches, dan moet iedereen vanaf 18 jaar wel een geldig CTB/QR code of een geldig testbewijs kunnen tonen.

- Uitzondering: mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in binnenruimtes; hier wordt o.a. de tennisleraar, en kantine vrijwilliger mee bedoeld.  

Wat moet je doen voordat je gaat tennissen?

- Verplicht afhangen  via de site of club app met vermelding van iedereen met wie er wordt getennist op de betreffende baan         

- Zorg dat je je QR code of negatief testbewijs kunt laten zien als je consumpties nuttigt in de kantine, of gebruik maakt van de overige binnen faciliteiten.       

- Daarnaast de basisregels blijven volgen; dus afstand houden, handen wassen en bij klachten blijf dan thuis s.v.p.!  

Controle op de QR code wordt tijdens de toss ochtenden en avonden door het lid dat kantinedienst draait gedaan. Hiervoor heb je een app nodig op je smartphone. Deze app heet ‘scanner’ en is gratis te downloaden via de play store of de app-store.  

Als bijlage bij dit bericht een poster van de KNLTB met daarop kort samengevat wat de regels zijn. 

Hopelijk gaat dit soepel!  

Het is fijn dat we kunnen blijven tennissen met elkaar; met elkaar moeten we zorg dragen dat er geen coronabesmettingen plaats vinden op ons park, dus met elkaar moeten we ons houden aan de regels. 

Alvast dank voor jullie begrip!  

Het bestuur.

poster-richtlijn-coronatoegangsbewijs-vanaf-18-jaar.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54327459

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde