Ladies' Day bij LTC Noordwolde!

20 juli 2018


Op woensdag 19 september 2018 wordt op LTC Noordwolde een Ladies' Day georganiseerd. Dit gezelligheidstoernooi staat open voor alle dames, jong en wat ouder, van onze tennisvereniging. Speelsterkte maakt niet uit. In verband met dit leuke evenement zijn deze dag alle banen gesloten voor vrij tennissen.  
 
De organisatie maakt met de inschrijvingen een schema waarop staat hoe laat en met wie je speelt. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld en alle speelsterktes worden gemixt. De wedstrijden starten om 9:00 uur en we verwachten dat we ongeveer 14:00 uur klaar zullen zijn. Tussendoor drinken we koffie en thee en we eindigen met een heerlijke lunch. 
 
De 4 spelregels:
 
  1. Er zijn geen kosten verbonden aan dit toernooi! 
  2. Iedereen neemt iets lekkers mee voor de koffie/thee en de lunch. We spreken nog af wie wat meeneemt zodat we een lekkere variatie voorgeschoteld krijgen.
  3. De winnares van dit toernooi krijgt tijdens de lunch een schitterende trofee uitgereikt!
  4. Heren, helaas ... jullie mogen niet meedoen!

Opgeven voor de Ladies' Day kan tot 1 september 2018 via de inschrijflijst die in het clubhuis komt te liggen of door een mail te sturen naar Inge Reinink via de volgende link: JA, IK SCHRIJF ME IN!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 561 432 528

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde