Geslaagd Open Stellingwerftoernooi Jeugd

30 juli 2019

Op zaterdag 19 en zondag 20 juli 2019 werd in Wolvega het eerste Open Stellingwerftoernooi Jeugd gespeeld, georganiseerd door tennisverenigingen ATW Wolvega, LTC Noordwolde en LTC IJsselham (Oldemarkt).Twintig kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar streden tussen wat buien door in gemengd-, dubbel- en enkelspel om uiteindelijk met een zonovergoten toernooidag af te sluiten.

Met de bijzondere samenwerking van de clubs hoopt de organisatie een mooie start gemaakt te hebben om jeugdtennis binnen de Stellingwerven nog leuker en aantrekkelijker te maken. Volgend jaar zal het Open Stellingwerftoernooi Jeugd opnieuw op de kalender komen te staan, hopelijk met nog meer clubs uit de omgeving. Ideeën, vrijwilligers, sponsoren en andere verenigingen zijn dus meer dan welkom!