Competitie dames dinsdagmiddag

25 april 2022

19 april 2022

Alweer de derde competitiedag en deze keer spelen we in Havelte. We hebben veel zon en een behoorlijk windje, prachtig weer om te spelen.

De eerste twee wedstrijden, Paulien speelt met Monique en Ad met Wemmie, waren al leuke partijen. De teams leken aan elkaar gewaagd. Toch kwamen wij iets sterker uit de strijd en dat leverde ons al een 2-0 voorsprong op. Na de koffie/thee met iets lekkers werden de wedstrijden gespeeld door Ad met Janny en Paulien met Wemmie. Ad en Janny vlogen door de eerste set en wonnen deze met 6-0, echter….. de tweede set verliep moeizamer. In eerste instantie ging het gelijk op maar uiteindelijk werd deze gewonnen door de tegenpartij. Dat betekende een super tiebreak en die glipte ons helaas ook door de vingers. De hoop was nu gevestigd op Wemmie en Paulien die een stevige en mooie wedstrijd speelden. Voor het publiek fantastisch om te zien, strak spel met veel rally’s, die uiteindelijk resulteerde in winst en dat betekende een 3-1 overwinning voor ons.

We kijken terug op een mooie tennismiddag met daarna nog een fijne afsluiting met het gastvrije en gezellige team van Havelte.

KVK-nummer