Najaarscompetitie 2019

Algemeen

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. In 2018 deden er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 jeugdteams aan de Kia World Tour. Dat zijn in totaal ruim 900 teams meer dan in 2017. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie én alle relevante links voor de Najaarscompetitie.

Speeldata 2019

Verkort & Compact Spelen

Voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als juniorencompetities geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13. Voor de 8&9-competitie geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website

Invallen in competitie

Word je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? Check dan eerst hier of dit mag. Twijfel je of je mee mag doen? Vraag het dan na via onze verenigingscompetitieleider (VCL) Ronald van Bennekom.

Dispensatie

Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Vraag dan dispensatie aan via onze verenigingscompetitieleider (VCL) Ronald van Bennekom. Check wel eerst de voorwaarden die in het Competitiereglement staan benoemd.

Aanmelden voor de najaarscompetitie

Aanmelden kan als team, maar als je nog geen team hebt mag je je ook individueel opgeven. De technische commissie kan dan uit de individuele aanmeldingen teams samenstellen of kan je in overleg bij een bestaand team plaatsen. Let op: aanmelden voor de najaarscompetitie mag alleen via de vereniging! Neem voor aanmelden contact op met onze Verenigingscompetitieleider (VCL) Ronald van Bennekom. Dat kan door een mail te sturen naar tc@ltcnoordwolde.nl of door Ronald te bellen op 06-31948132. 

 

Vragen?

logo

E-mail

info@ltcnoordwolde.nl

Telefoon

+31 6 54327459

Bezoekadres

Elsweg 16
8391 KB Noordwolde